Bommetjes maken in het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen.
Bommetjes maken in het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen.

Zwembad Steenderen houdt regionale 'bommetjeswedstrijd'

Steenderen - Kun jij het zwemwater meters hoog laten spatten? Kom dan vrijdag 21 augustus naar de grote bommetjeswedstrijd op zwembad Steenderen. De wedstrijd wordt gehouden van 17.00 – 19.00 uur.

Het deelnemersveld is verdeeld in drie leeftijdsgroepen: t/m 9 jaar, 10-15 jaar en 16 of ouder. Het is dus ook voor volwassenen, voor iedereen met zwemdiploma A. Er komt een officiële jury die zal bepalen wie de hoogste bom maakt vanaf de startblokken. De wedstrijd is verdeeld in diverse afvalronden tot we een winnaar hebben.

De winnaar van alle deelnemers krijgt een heuse beker. De eerste prijs is een Aviko-patatje, met snacks en ijs als toetje, de tweede prijs een snack naar keuze en de derde prijs een ijsje. Maar het gaat natuurlijk vooral om de eer: wie wordt de beste bommetjesmaker van Bronckhorst?

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel betaal je de normale entreeprijs als je geen zwemabonnement hebt. Het belooft weer een feestje te worden, supporters zijn natuurlijk ook van harte welkom!
Als er onweer in de lucht zit, gaat de activiteit niet door. Houd daarom de website in de gaten of volg ons via www.facebook.com/zwembadsteenderen, twitter @BurgKruijffbad of Instagram.