Voetbalvereniging SV Basteom houdt sponsortoernooi voor alle sponsoren.
Voetbalvereniging SV Basteom houdt sponsortoernooi voor alle sponsoren. Foto: Liesbeth Oukes

Voor vertrouwde en nieuwe sponsoren

Sponsortoernooi Basteom op Baakermat

Steenderen - Voetbalvereniging SV Basteom is verheugd dat zij alle sponsoren van de voormalige verenigingen Baakse Boys en SV Steenderen hebben mogen verwelkomen bij de nieuwe fusievereniging SV Basteom.

Daarnaast hebben zich in het tweede fusiejaar een groot aantal nieuwe sponsoren gevoegd bij de ondernemers die reeds de voetbalvereniging een warm hart toe dragen, alsmede erg content zijn met het huidige sponsorschap.
Dit zal zeker ook te maken hebben met het grote gebied waar de leden, donateurs en supporters vandaan komen, zodat de ondernemer ook een groot gebied bereikt. SV Basteom wil er ook graag voor de ondernemers zijn, een samenwerking komt namelijk altijd van twee kanten.
Zo worden er netwerkavonden voor de sponsoren georganiseerd en tracht de sponsorcommissie mee te denken, hoe via sponsoring het beste de doelgroep te kunnen benaderen.
Zaterdag 6 juni wordt er in Baak op het sportcomplex De Baakermat een sponsortoernooi gehouden voor alle sponsoren. Fanatiek met collega's een partij voetbal spelen en daarna met het team de derde helft uitzitten. Ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd om een programma samen te stellen voor de 18 voetbalteams die mee doen aan het toernooi. Het begin zaterdagmiddag om 17.00 uur.