Doet Boersma aan het werk.
Doet Boersma aan het werk.

Uiteraard kunt u ook genieten van de vele mooie en bijzondere kunstwerken

Demonstratie Doet Boersma bij A quadraat

Vorden - A quadraat heeft Doet Boersma uitgenodigd om een demonstratie te verzorgen. Zondag 31 mei van 13.00 tot 16.00 is zij aanwezig bij de galerie. De demonstratie en instructie bieden een startpunt voor de startende buitenschilder en geeft structuur aan de gevorderde schilder. De demonstratie is vrij toegankelijk.

Als Friese boerendochter fietste Doet Boersma dagelijks veel kilometers door landschappen van en naar school, dat zou de basis kunnen zijn voor haar intense interesse in bloemen, greppels, grutto's en bermen. Steeds opnieuw wordt zij aangetrokken door landschappen en laat zij dit zien in haar schilderijen en grafiek. Zij neemt de kijker mee in het weidse, de lucht, de ruimte, beweging, de kleuren en geuren.
Wie naar een landschap kijkt, zegt zij, weet welk seizoen het is en ziet die subtiele overgangen in tijd, de eeuwige metamorfose van de natuur die haar de laatste tijd steeds vaker kan bekoren. Binnen een beeld de metamorfose laten zien van de natuur, is een uitdaging. De galerie, de permanente expositieruimte en de beeldentuin zijn geopend van vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Locatie: Mosselseweg 12 te Vorden.


tel. 0575 556456