Themaochtend in de Keijkamer.
Themaochtend in de Keijkamer.

Regelmatig themaochtenden georganiseerd

Nieuws van de Keijkamer in Keijenborg

Keijenborg - Op 21 mei werd er in de Keijkamer door Eric Bloemendaal een uitleg gegeven over hoe zaken te kunnen regelen met de bank, voor het geval iemand dit in de toekomst niet meer zelf kan regelen.

Aan de orde kwamen onder andere een volmacht afgeven voor het doen van bankzaken aan iemand die vertrouwd is. Dat kunnen mensen regelen bij de bank. Bewindvoering: wat het is en dat het geregeld kan worden bij de notaris.

Wanneer er niets geregeld is, gaat het wettelijk erfrecht in bij overlijden. Internetbankieren en het voorkomen van Fraude. Geld opnemen via de geldexpres, dat betekent dat het geld thuisgebracht wordt. Tip: geef nooit de gegevens zoals een pincode af.

Elke donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur is er in De Horst, het Dorpshuis te Keijenborg een inloop: 'de Keijkamer'.

Daar is het gezellig vertoeven met de mogelijkheid om een spelletje te spelen, vragen te stellen betreffende de zorg etc., uitleg te ontvangen over de iPad, telefoon of computer, of alleen een praatje maken en een een kopje koffie drinken. Regelmatig wordt er een themaochtend georganiseerd.

Iedereen is welkom.


www.dorpshuisdehorst.nl