Pax A1 staat op dit moment twee punten voor.
Pax A1 staat op dit moment twee punten voor.

Veiligheid in huis

Hengelo - Op dinsdagmiddag 7 april verzorgen leden van de Hengelose brandweerpost, daarin gesteund door professionals van de regionale brandweer, een belangrijke informatiemiddag.

Al geruime tijd leefde bij de besturen van ouderenboden ANBO, KBO en PCOB de wens haar leden goed te doen informeren over brandpreventie in de eigen woning en hoe te handelen als het onverhoopt toch eens mis mocht gaan.
Recente gebeurtenissen hebben deze noodzaak nog eens extra verhoogd. Al bij het eerste contact bleek deze informatiebehoefte ook bij de lokale en regionale brandweerkorpsen nadrukkelijk aanwezig.

Tijdens deze informatiemiddag, waarbij de besturen op een grote opkomst rekenen, zal de brandweer haar gehoor wegwijs maken in het grote takenpakket dat op het gebied van veiligheid op haar schouders rust en waarbij het accent dus nadrukkelijk komt te liggen op brandpreventie en brandbestrijding.

Veel aandacht zal er ook zijn voor al hetgeen u zelf kunt doen om ernstige calamiteiten te voorkomen.

De middag met de brandweer wordt gehouden van 2.00 uur tot ongeveer 15.30 uur in Hotel Leemreis aan de Spalstraat 40. Halverwege is er koffiepauze.


www.brandweer.nl


Rijvereniging de Bosruiters sluit winterseizoen af

After Party Bosruiters

Keijenborg - Ter afsluiting van het winterseizoen hield Rijvereniging de Bosruiters uit Keijenborg afgelopen zondag een After Party bij Stal Schennink in Zelhem.

Er werd dressuur gereden en gesprongen.
Door een aangepast programma hoefde niemand in de regen en wind te rijden.
In de kantine was het lekker warm en kon men goed naar de deelnemende ruiters en amazones kijken. Ook deden er een aantal rijders van Stal Schennink mee.

De Dunsborg Ruitersport sponsorde leuke extra prijzen.
Al met al was het een geslaagde dag.

Uitslagen dressuur:

1e: Miriam Hulshof met Enjoy 194 pt. kl. B
2e: Monique Schiphorst met Dieka 190 pt. kl. B
3e: Bianca Kelderman met Britney 186 pt. kl. L1

Uitslagen springen:

1e: Nick Dijkers met Nickolai kl. L
2e: Maikel Schennink met Esperit kl. B
3e: Jessica Stommel met Connie kl. M


Jongens Pax A1 kunnen wel wat support gebruiken

Pax A1 naar overwinning?

Hengelo - Pax A1 staat op dit moment op de tweede plek en krijgt zaterdag bezoek van koploper FC Trias A1.

De ploeg uit Winterswijk staat op dit moment 2 punten voor. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd start om 15.00 uur en u bent van harte welkom tijdens de wedstrijd en na afloop in de kantine.


www.paxhengelo.nl


Toneelstuk over perikelen in het 'rustige' Olburgen

Uitvoering toneelvereniging

Olburgen/Rha - De toneelvereniging van Olburgen-Rha is alweer een aantal weken flink aan het oefenen om weer een leuk toneelstuk neer te zetten. De Oranjestichting Olburgen-Rha verleent hieraan zijn medewerking.

Korte samenvatting
Als U denkt dat er in het rustige dorp Olburgen alleen maar brave, onschuldige, domme meisjes wonen, dan heeft U het mis.
Neem bijvoorbeeld de drie vriendinnen die een misdaad plegen. En die door leugens en uitvluchten hun man, de commissaris, een zeer nieuwsgierige buurvrouw en een maffioso om de tuin weten te leiden.

En dan die vuilnis, waar ze zichbehoorlijk druk over maken. Ja, en voor ze het weten, zitten ze in een zeer benarde situatie.
Lachen, gieren, brullen, dus. Gaan deze dames het redden om zich hier uit te werken?

Heeft U zin in een ouderwets avondje lachen, gieren, brullen, kom dan op 17 of 18 april naar Kraantje Lek in Olburgen.
Het spel begint om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur.
De entree bedraagt €7,00 (vanaf 12 jaar) en dat is inclusief een kopje koffie of thee en voor de kinderen een glaasje limonade.


www.olburgen-rha.nl