Vanaf 11 april is het Burgemeester Kruijffbad open.
Vanaf 11 april is het Burgemeester Kruijffbad open. Foto: Liesbeth Oukes

Zwembad Steenderen start voorverkoop en biedt ruimere openingstijden

Steenderen - Het zwembadseizoen 2015 is in aantocht en start per 11 april aanstaande. De medewerkers en vrijwilligers van het Burgemeester Kruijffbad zijn volop bezig met de voorbereidingen ervan. Abonnementhouders van het vorige seizoen ontvingen de aanvraagformulieren voor het seizoen 2015 per mail. Formulieren zijn ook in de sporthal te verkrijgen. De voorverkoop, waarin de prijzen voor abonnementen lager liggen dan daarna, eindigt 31 maart 2015.

Momenteel volgen 12 vrijwilligers een opleiding voor 'gecertificeerd toezichthouder' aan het zwembad. Door de inzet van alle actieve vrijwilligers is het voor dit seizoen niet nodig de zwemtarieven te verhogen. Dat geeft ruimte om aanvullende activiteiten te ondernemen die het plezier in en de aantrekkelijkheid van het zwembad vergroten. Volg hiervoor de informatie op de website www.zwembadsteenderen.nl.

Ook kunnen de openingstijden van het zwembad maar liefst met 17 uur per week worden verlengd. Dat betekent dat er op dinsdag t/m vrijdagochtend gelegenheid is voor vrij zwemmen en dat woensdag en vrijdag het zwembad de hele dag geopend is van 9.00-20.30 uur.

Het betreffende formulier voor een abonnement dient voorzien van pasfoto's te worden ingeleverd in de sporthal of in de brievenbus van de sporthal. De instructie staat op het aanvraagformulier. Voor zwemlessen A, B, C en Zwemvaardigheid, MBVO, trimzwemmen en aquajoggen/dubbel tempo dient een aanvullend formulier te worden ingevuld.

De toegangspasjes staan begin april klaar in Sporthal het Hooge Wessel. Deze kunnen worden betaald en opgehaald op:

Dinsdagavond 7 april: 19.00-21.00 uur

openingstijden met 17 uur per week verlengd

Woensdagmiddag 8 april: 14.00-18.00 uur
Donderdagavond 9 april: 19.00-21.00 uur

Namens de medewerkers en bestuursleden van de Stichting Sport Cultuur en Educatie (SCE) wordt een ieder een zonnig en sportief zwemseizoen gewenst.