Bestuurswissel bij Passage

Hengelo - De jaarvergadering van Passage Hengelo van 18 februari werd goed bezocht. Na de officiële opening van de voorzitter Grietsje Verhoeff waren er allerlei zaken aan de orde.

Begonnen werd met het verslag van het afgelopen jaar, met een welkom aan drie nieuwe leden. De financiën werden besproken en goedgekeurd door de kascommissie.

Nieuwe voorzitter en secretaris
De wisseling van het bestuur, met twee aftredende leden, besloeg een groot gedeelte van het programma. Secretaris Ineke Versloot heeft 7 jaar volgemaakt, eerst als bestuurslid en later als secretaris. Voorzitter Grietsje Verhoeff heeft zich 11 jaar ingezet als bestuurslid waarvan 8 als voorzitter. Beide dames werden uitgebreid bedankt. Er was een gedicht, er waren bloemen en cadeautjes. De dames van het bestuur hadden een smurfenlied voor de aftredende bestuursleden gemaakt, de zaal zong het refrein enthousiast mee.
Passage heeft in Rita van de Kamp nu een nieuwe, jeugdige voorzitter; de scheidend secretaris is opgevolgd door Wlly Maandag. Grietsje en Ineke bedankten de leden en het bestuur voor de fijne jaren.

Na het officiële gedeelte werd de avond nog een halfuur voortgezet met een informeel samenzijn.