Door Vermeulen krijgt wijn en bloemen.
Door Vermeulen krijgt wijn en bloemen. Foto:

Vergadering met stamppotbuffet

Hengelo - Op woensdag 18 februari 2015 heeft ANBO afdeling Hengelo/Steenderen haar jaarlijkse ledenvergadering gehouden.

De vergadering werd geopend door Wim de Lange met een kort welkomstwoord voor de circa. zestig aanwezigen. Aansluitend werd de Rondeel 'Er komt een dag dat wij er niet meer zijn' voorgedragen, ter nagedachtenis aan de leden die in 2014 zijn overleden. Met een minuut stilte werden zij herdacht. Vervolgens kwamen de financiƫn en het afgelopen jaar uitgebreid aan bod. Twee bestuursleden namen afscheid van ANBO; Ali Hartelman en Door Vermeulen. De dames kregen bloemen en wijn.
De aanwezige leden deden actief mee aan de vergadering door aandachtig alle verslagen die op tafel ter inzage lagen te lezen en vragen te stellen. Al met al een vruchtbare vergadering waar het bestuur van ANBO Hengelo/Steenderen zonder kleerscheuren door is gekomen, aldus voorzitter Wim de Lange. Met dank voor het gestelde vertrouwen werd het officiƫle gedeelte afgesloten.
Na afloop van de vergadering en voor het stamppotbuffet ter tafel kwam, werd er Bingo Anders gespeeld. Het stampppotbuffet erna was smullen; boerenkool met spekjes, hutspot met hachee en zuurkool met ribbetjes en braadworst en een speklap lagen voor de leden klaar. ANBO Hengelo/Steenderen kijkt terug op een fijne, geslaagde middag.