5Alive te gast bij Live@Ideaal.org.
5Alive te gast bij Live@Ideaal.org. Foto: Jan Knoef

De ervaring die ze opdeden in andere bands, hebben ze nu gebundeld in deze band

'5Alive' bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 25 februari staat de band '5Alive' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt een aantal nummers live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

'5Alive' speelt eigenlijk van alles wat, als het maar een feestje is voor het publiek. Dampende rockklassiekers en top 100 nummers wisselen elkaar af en zelfs een lekkere Hazes meezinger staat op de setlist.

Op die setlist staan verder nummers van o.a. Guns 'N Roses, Kings Of Leon, Lenny Kravitz, Michael Jackson, Anouk, Kensington, Adele, Pearl Jam, The Police, Normaal, Jovink, ACDC, Robbie Williams, André Hazes, Het Goede Doel en Van Dikhout. De band speelt zonder samples en andere voorgeprogrammeerde hulpmiddelen.

5Alive stelt zich voor
De leden van 5Alive zijn Ralf Bourgonje-leadzang/gitaar, Mariët Ten Have-toetsen/zang, Henk Braakman-gitaar/zang, Gerald Huiskamp-basgitaar/zang en André Jimmink-drums. De ervaring die ze opdeden in andere bands hebben ze nu gebundeld in deze band.
De band is oorspronkelijk ontstaan in Vaassen op de Veluwe maar tegenwoordig wonen bandleden in Vorden, Arnhem en Apeldoorn en Epe.

Radio Ideaal meekijken
LIVE@IDEAAL wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden.
Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond van 19.30 uur via www.ideaal.org.

Ook Live@ideaal?
Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen of schrijven.


Mail: live@ideaal.org
Schrijf Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. live@ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.