Het team van vrijwilligers
Het team van vrijwilligers Foto: Bernadet te Velthuis

Vrijwillige Preuverie'je

Hengelo - De vrijwilligers van de inloopdinsdagochtend en zondagmiddag hebben vrijdag 16 januari een gezellige avond gehouden in Kerkstraat 15 Hengelo.

Iedereen had wat zelfgemaakt lekkers meegenomen hetgeen uitliep op een heuse preuverie'je. Er werd veel gebabbeld en gelachen onder het genot van een drankje. Ook werden er diverse gezelschapsspelletjes gedaan. Al met al hebben de vrijwilligers een heerlijke avond gehad.
De vrijwilligers zijn: Hermien Hiddink, Chris en Hennie Lubbers, Lenie Visser, Betsie Smeitink, Frida Meints, Martha Wentink, Josje Wennekes, Gerda Bulten, Annie Lebbink, Desiree van Gorp en Theo van der Leij.


Aftrap ouderenactiviteiten Varssel

Varssel - In 2015 zullen voor de ouderen in Varssel en omgeving weer diverse activiteiten worden georganiseerd. Op dinsdag 13 januari hebben de ouderen in het Buurthuus Varssel als eerste activiteit met elkaar 'niewjoar ewonnen' . De Nieuwjaarsrolletjes met slagroom mochten hierbij dan ook niet ontbreken.

Vanaf 4 maart zal er elke eerste woensdag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur in het Buurthuus bingo zijn voor een ieder die dit leuk vindt. Hiervoor hoeft men zich niet aan te melden. Speciaal voor de ouderen uit Varssel is er op woensdag 8 april een bustocht. De uitnodiging hiervoor zal nog volgen.

De nieuwsjaarsrolletjes smaakten opperbest