Rikie Kok- Wiecherink (60 jaar), Willemien Hermans- Hofstede (25 jaar) en Jo Beulink- Wiecherink(60 jaar).
Rikie Kok- Wiecherink (60 jaar), Willemien Hermans- Hofstede (25 jaar) en Jo Beulink- Wiecherink(60 jaar). Foto: Bernadet te Velthuis

Jubilarissen bij vereniging ZijActief

Keijenborg/Hengelo - Woensdag 21 januari vond de jaarvergadering van de plattelandsvrouwen vereniging ZijActief plaats. De voorzitster Marietje ter Horst Jansen, opende de avond en heette iedereen hartelijk welkom in het nieuwe jaar, en in het bijzonder de 3 nieuwe leden. Ze las de mededelingen en een gedicht voor.

Het jaarverslag werd gelezen door Annie Lueb Schoenaker, waarna de penningmeester Marieje Jansen Besselink het financiƫle gedeelte voorlas.Trees Beuwer vervangt Rikie Tolkamp die 2 jaar de kascontrole waar had genomen. Samen met Willemien Hermans. Alwien Seessing was aftredend van het bestuur, maar herkiesbaar, zij werd onder luid applaus weer herkozen.

Er waren 4 jubilarissen: Willemien Hermans Hofstede 25 jaar en Rikie Kok Wiecherink, Jo Beulink Wiecherink en Dora Mullink Essink (afwezig) allen 60 jaar lid. Zij zijn nu erelid en werden allen gehuldigd door het bestuur.
In de pauze werden we getrakteerd op een consumptie en lekkere versnapering, aangeboden door de vereniging. Na de pauze werd een spel gedaan De levensloop".
Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom op de 3de woensdag van de maand in het Dorpshuis "De Horst" te Keijenborg. Aanvang om 19.45 uur.