Kim Norde ontvangt uit handen van vice voorzitter Tom Kreunen 2 vrijkaarten
Kim Norde ontvangt uit handen van vice voorzitter Tom Kreunen 2 vrijkaarten Foto: Bernadet te Velthuis

De Peardeknuppels geven gratis kaarten weg

Hengelo - Carnavalsvereniging de Peardeknuppels heeft door middel van een grote Facebookactie gratis passe-partouts weggegeven. Onder de meer dan 600 mensen die via facebook hun interesse hadden getoond zijn 2 prijswinnaars gekozen die allebei 2 weekendkaarten hebben gewonnen. Zowel Kim Norde als Shirley Essink zullen de carnavalskostuums kunnen gaan voorbereiden want ze zijn er bij!

Weekendkaarten zijn vanaf heden voor € 17,50 te koop bij Café de Zwaan, tankstation BP en Bonvrie in Hengelo. Evenals Bonvrie in Zelhem. In Vorden zijn kaarten te koop bij Etos Barendsen. Dagkaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

Spetterend programma
Op vrijdagavond opent de Perfect Showband het carnaval. Deze vijfkoppige band bestaat als sinds 1992 en staat bekend om haar power van talent, enthousiasme en ervaring.

Ook zal op de vrijdagavond Eric Dikeb aansluiten, Erik heeft met feesthits als 'De Pizzahut' en 'Ik schreeuw het van de daken' feestend Nederland veroverd. Als iedereen is bijgekomen van de inmiddels befaamde Peardeknuppels kroegentocht op de zaterdagmiddag, is het voor de Perfect Showband weer tijd om de tent vol te spelen voor de avondsessie.

Daarnaast zal op zaterdagavond niemand minder dan Dries Roelvink de Bühne bestijgen. Hij heeft vanaf 15 februari zelfs zijn eigen realitysoap bij RTL, het lijkt dan ook waarschijnlijk dat een media-/camerateam naar de Achterhoek komt om de feestende massa bij C.V. de Peardeknuppels vast te leggen.
Terug van weggeweest is er dit jaar op zondag weer 'Swansation White', het welbekende themafeest, waarbij bezoekers in het wit gekleed gaan. Overigens organiseert C.V. de Peardeknuppels dit jaar op zondag 8 februari een 'Høken en Hakken' feest in combinatie met een winterbingo! Dit geheel zal plaatsvinden in de mega feesttent.


www.depeardeknuppels.nl

'Kroegentocht, Swansation White en Høken'