Turnselectie DOG turnt goed mee
Turnselectie DOG turnt goed mee Foto: Bernadet te Velthuis

Turnselectie DOG Baak turnt goed mee

Baak - Zondag 11 januari mochten de meiden van de 5e divisie de eerste voorronde turnen in Winterswijk.

Lisa Kornegoor wist knap mee te draaien in deze divisie als pupil1 D2. Ze heeft dit seizoen de stap gemaakt van de 6e naar de 5e divisie en eindigde mooi op de 5e plaats. Ook Silke Memelink eindigde als Junior F op een 5e plaats. Robin Engbers, Chayenne Wiskamp, Pien Floris en Ilse Heebink kwamen uit in pupil2 D2. Pien werd 14e, Ilse 9e, Chayenne 6e en Robin 4e. Marith Messing kwam voor het eerst uit als Senior E en mag tevreden zijn met haar eerste voorronde. Marith eindigde als 15e.

Zaterdag 17 januari was een drukke dag voor de turnselectie van DOG Baak. In de ochtend kwamen de jongste talenten in actie op de pré-instap wedstrijd in Hoog-Keppel. Aan het eind van de middag turnden Imme IJsseldijk en Lisa Lankhorst de 3e voorronde van de 3e divisie in Doetinchem. Imme werd 14e en Lisa 13e. Lisa heeft zich geplaatst voor de districtfinale op 21 februari in Zwolle. Ze gaat hier strijden voor een plekje op ½ finale NK.

Zaterdag 24 januari heeft Louke Woestenenk haar 2e voorronde geturnd in de 6e divisie. Met 54,65 punten werd Louke 1e. Helaas kon Emma Steentjes niet mee doen door een blessure. Zondag 1 februari zullen de meiden van 4e divisie de 2e voorronde turnen in Doetinchem. Iedereen nog veel succes gewenst de komende wedstrijden.