Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi

Hengelo – Zondag 1 februari vindt de ontknoping plaats van het 38ste Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi. Dit zijn de laatste 7 van de in totaal 350 gespeelde wedstrijden. Dan zullen de winnaars bekend worden van het toernooi waar veel Hengeloërs de aflopen 3 maanden aan deelgenomen hebben.

Om 13.30 uur zullen de dames en heren in de 3e klasse hun finalewedstrijd spelen om te bepalen welk team volgend jaar mee zal gaan spelen in de 2e klasse. Bij de dames zal Miss Varssel strijden tegen Dunsborg Dames en bij de heren speelt Net niet Heren 5 tegen VC Niet mooi maar hard.

Aansluitend zal het er om 14.30 uur om spannen wie zich in de 2e klasse kampioen mag noemen. Sarinkkamp Voor speelt tegen de Sarink Dolls en bij de heren speelt KHV Heren tegen Plataanweg.

Vervolgens spelen om 15.30 uur de teams uit de 1e klasse de finalewedstrijden. Bij de dames speelt Recreanten Keijenborg tegen SamSam en bij de heren speelt Aerofitt tegen De Heurne.

De laatste speelwedstrijd van deze dag en tevens van het toernooi zal om 16.30 uur plaatsvinden: de finale van de heren Topklasse waarbij The Underdog het opneemt tegen De Tank.

Afsluitende feestavond
De finaledag van het toernooi wordt afgesloten met een feestavond in de kantine van sporthal de Kamp.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om de teams aan te komen moedigen zondag 1 februari om 13.30 uur in Sporthal de Kamp in Hengelo Gld.