Technische commissie, brandweer en vrijwilligers druk met reinigen.
Technische commissie, brandweer en vrijwilligers druk met reinigen.

De banen liggen er weer voortreffelijk bij voor het Regiobank Tennistoernooi

Steenderen - Van 9 t/m 15 maart 2015 wordt op de banen van de Steenderense tennisvereniging De Nieuwe Hellewei weer het jaarlijkse Regiobank-toernooi georganiseerd.

De vereniging is blij met de toezegging van de nieuwe eigenaren van de Regiobank, Harold en Babs Achterkamp, als hoofdsponsor van dit toernooi te blijven fungeren. Houx Sport, Pepe Grillrestaurant, Marketz Installatiebedrijf en Arci Steenderen zijn mede-sponsor. Er kan worden ingeschreven voor dit dubbelspeltoernooi door iedereen van 18 jaar of ouder in de speelsterkte-categorieën 3 t/m 8.

De banen van de vereniging liggen er inmiddels weer voortreffelijk bij. De technische commissie constateerde dat de verminderde doorlaatbaarheid van de grasmat en ongewenste algengroei de oorzaak waren van water dat op de baan bleef staan en veel vervuiling. Met veel inzet zijn alle banen door de heren van de technische commissie onder hoge druk gereinigd, waardoor weer een uitstekende afwatering wordt gegarandeerd. Vervolgens zijn op zaterdag 17 januari alle banen door de brandweer volledig onder water gezet, waarna door een fantastische groep vrijwilligers al het vuil is verwijderd en de banen met nieuw zand zijn ingestrooid.
Kom ook een kijkje nemen bij tv De Nieuwe Hellewei, Prins Bernardlaan 5 in Steenderen.