Hanny Huetink, Gerda van Veen en Joke van der Kolk.
Hanny Huetink, Gerda van Veen en Joke van der Kolk. Foto: Liesbeth Oukes

Vrouwen van Nu huldigt leden

Steenderen - Tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdagavond 22 januari in Het Anker in Steenderen vond een bestuurswisseling plaats en stonden twee dames in het zonnetje voor hun jarenlange lidmaatschap. Hanny Huetink vierde haar 40jarig en Joke van der Kolk haar 50jarig jubileum.

Bestuurslid Gerda van Veen heeft het bestuur na jaren verlaten. Zij werd toegesproken door voorzitter Joyce Gebbink door alle aanwezige dames toegezongen, kreeg prachtige fotocollages en bloemen. Monique Willemsen is nieuw in het bestuur.

De voorzitter richtte vervolgens het woord tot de jubilarissen en deze kregen een applaus van de leden. Joke van der Kolk is 50 jaar lid. Zij heeft in het bestuur gezeten, waaraan ze leuke contacten heeft overgehouden, heel waardevol. "Je bent iemand die regelmatig op bijeenkomsten komt en je altijd zeer betrokken voelt bij de Vrouwen van Nu. Dat waarderen wij heel erg," aldus de voorzitter. Joke voelt zich nog steeds verbonden en hoopt dat ze nog een tijdje mee mag doen. "Hanny Huetink is 40 jaar lid van onze vereniging. Jij bent heel actief bij de leeskring, daar ben je een trouwe bezoeker van." Hanny regelde destijds de ruil van de fuchsia stekjes, een hilarisch verhaal.

Beide dames kregen een zilveren fotolijstje en een bloemetje.