Supermakt Plus, hoofdsponsor van het toernooi zorgde voor passende shirts.
Supermakt Plus, hoofdsponsor van het toernooi zorgde voor passende shirts. Foto:

Plus Hans Eland oliebollen

dubbeltoernooitoernooi

Hengelo - Van 4 januari tot en met 11 januari was er bij tennisclub het Elderink weer het Plus Hans Eland oliebollen dubbeltoernooi. 22 verenigingen kwamen hiervoor naar Hengelo. Dagelijks werden oliebollen gebakken en 's avonds was er live muziek.

Tegen het einde van de week wilde het weer niet meer meewerken maar de sfeer was er niet minder om. Iedere avond werden de wedstrijden in de kantine geƫvalueerd en vrijdagavond trad de band Vox Diablos op. Er werden ongeveer vijftienhonderd oliebollen gebakken voor de honderdnegentig deelnemers. Het toernooi wordt al jaren gespeeld in de eerste volle week van januari. Tennisclubs uit de hele regio worden dan uitgenodigd. De volgende winnaars kwamen uit het toernooi naar voren:

HD4: Maik Derksen en Marco Wiegerinck (Hengelo), DD5: Iris Bais en Linda Wilderink (Borculo/Eibergen), GD5: Sanne van Welij en Marco Wiegerinck (Warnsveld/Hengelo), HD6: Jelmer Cuppers en Gerrit Stegeman (Hengelo), DD6: Jolien en Rinske Groot Nibbelink (Doetinchem), GD6: Hennie Deunk-Smies en Maarten Hukker (Hengelo), HD7: Coen Nieuwenhuis en Jan-Henk Temmink (Ruurlo), GD7: Natalja Schepers en Frank Bourgondien (Gendringen), DD7: Famke Dijkstra en Belinda Dijkstra-van Den Hof (Hengelo), HD8: Jan Artz en HanNorder(Hoog Keppel) en DD8: Carolien Plagman en Els Snelder (Hoog Keppel).