De spelers van HTV maken zich op voor De road van Kloetenbarg
De spelers van HTV maken zich op voor De road van Kloetenbarg Foto:

Blijspel Road van Kloetenbarg in Ons Huis

Hengelo - De Hengelose Toneelvereniging (HTV) heeft zich vastgebeten in een nieuw stuk en wel het blijspel De road van Kloetenbarg. De uitvoering hiervan is op vrijdagavond 13 februari, zaterdagavond 14 februari (beide om 20.00 uur) en zondagmiddag 15 februari om 14.00 uur bij ontmoetingscentrum Ons Huis aan de Beukenlaan 30.

Kloetenbarg is net als Hengelo een kleine plattelandsgemeente. De gemeenteraadsverkiezingen staan weer voor de deur en de raadsleden wringen zich in allerlei bochten om weer herkozen te worden. Een burgemeester heeft Kloetenbarg niet. De wethouder die deze tijdelijke rol op zich heeft genomen, heeft raadsleden om zich heen gekozen die precies doen wat de wethouder zegt. De vrouwen van de raadsleden zijn het gekonkel en de uitstapjes van de heren zat en besluiten zelf met een vrouwenlijst te komen. Wantrouwend als de mannen zijn, laten ze de dames bespioneren maar als blijkt dat deze spion zijn eigen spel speelt, is er uiteindelijk niemand meer die in de gemeenteraad wil. Of de ontwikkelingen in de stuurloze gemeente met een sisser aflopen, moet nog maar blijken.

Kaarten voor de voorstelling zijn in de voorverkoop te bestellen via de familie Woerts, telefoon: 0314625322 of 0655393350. Ook bij Ons Huis kunnen kaarten worden gereserveerd.