The Heinoos spelen in de Hummels kerk.
The Heinoos spelen in de Hummels kerk. Foto: Gerwin Nijkamp

The Heinoos in de kerk van Hummelo

met 'Wallabys & Wannabees'

Hummelo - Zaterdagavond 24 januari om 20:30 uur is het weer zover; The Heinoos staan op de planken in de Hummelose kerk. Voor het derde jaar op rij maakt deze energieke, positieve, populaire band een theatershow. In theater de Voorveghter was het eind 2014 weer volle bak en hoewl Hummelo's kerkje natuurlijk een stuk kleiner is, heeft dit heeft juist veel charme en geeft het een extra dimensie aan de show. The Heinoos toveren de kerk om tot een theater-rock-tempel, met een soms ingetogen, soms uitbundige show van deze Twentse band.

Wallabys & Wannabees
Wannabees; zijn dat niet die lieve kleine schattige kangoeroes? Nee, u bent in de war met een wallaby! En toch zit er stiekem niet veel verschil in een wannabe en een wallaby!

Want een wallaby is eigenlijk een kangoeroe-wannabe en een wannabe wil graag iets zijn, maar dat is ie nie! Snapt u het nog?! Rondom dit -vreemde- thema bouwde de band een theatershow met een dikke knipoog.

The Heinoos spelen nummers uit vervlogen tijden, die je vaak wel kent maar al jaren niet meer hebt gehoord, afgewisseld met eigen werk in het Nederlands en dialect. Bezetting: Erik van 't Holt: zang, gitaar, Jan Kolkman: zang, gitaar, Marco Mepschen: drums en Remko Keizer: zang, basgitaar.

The Heinoos in het theater
Met vijftien jaar Rock 'n Roll ervaring op zak nemen The Heinoos het publiek aan de hand langs nummers uit de rijke popgeschiedenis naar de wondere wereld van de wannabe! Zoveel muziek, zoveel bands, zoveel bands, zoveel fans!

Met een gezonde dosis humor en ruimte voor een traan komen alle bijzondere types voorbij. Van de Mick en Kietjes van The Stones tot de bejaarde fans van Koos. Wannabees & Wallabys is alweer de derde theatervoorstelling van de energieke Rock 'n Roll band, die al eerder bewezen dat ze het theater ook muisstil krijgen met hun intieme kleine liedjes uit de sixties, seventies & eighties aangevuld met eigen werk in 't plat!

Feest wanneer het feest moet zijn. Stil en intiem wanneer het klein moet zijn. 24 januari keren ze terug naar Hummelo en kan het publiek zich verheugen op een avond vermaak van de bovenste plank.

St. Dorpshuis Hummelo
De Hummelose kerk, met haar mooie akoestiek leent zich uitstekend voor muziek en theater. De zaal (kerk dus) gaat om 20:00 uur open en om 20:30 uur vangt het optreden aan. The Heinoos spelen twee sets.

Kaarten kosten vijftien euro en zijn te reserveren via bestellen@dorpshuishummelo.nl en te koop bij de Spar (in Hummelo).

De activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis Hummelo staat los van de kerk en organiseert activiteiten in kerk en dorpshuis om een ontmoetingsplek te zijn en blijven onder andere op cultureel vlak in het levendige Hummelo.


www.dorpshuishummelo.nl