Oliebollenactie Muziekvereniging Hummelo en Keppel

Algemeen

HUMMELO/KEPPEL - Muziekvereniging Hummelo en Keppel houdt op zaterdag 11 december de jaarlijkse oliebollenactie. Dit jaar is de organisatie anders dan dat men van de vereniging gewend is. Was het zo dat de muzikanten de voorgaande jaren langs de deur kwamen om de lekkernijen aan te bieden, dit jaar gaat het anders: belangstellenden mogen zelf oliebollen bestellen en deze op 11 december ophalen bij een van de vier ondervermelde afhaalpunten. De oliebollen worden overigens dit jaar ook weer gebakken door de Hummelose ambachtelijke bakker.

Hoe de oliebollen zijn te bestellen staat uitgebreid vermeld op de website bij nieuws. De oliebollen zijn verkrijgbaar in zakken van 5 stuks. Ze kosten 5 euro per zak. Bestellen kan tot en met 4 december.
De bestelling is op zaterdag 11 december af te halen: tussen 09.30 uur en 11.30 uur te Hummelo op het kerkplein nabij De Ruimte; tussen 12.00 uur en 13.00 uur te Hoog-Keppel Burg. Van Panhuysbrink; tussen 13.30 uur en 14.30 uur te Eldrik op de parkeerplaats van camping Siebieverden en tussen 15.00 uur en 17.00 uut te Voor-Drempt op de parkeerplaats van het Dorpshuis.
Wie op 11 december niet in de gelegenheid is om de oliebollen op te komen halen, neemt telefonisch contact met Henk Kuperij op, via 06-13644866. De oliebollen kunnen eventueel ook worden thuisbezorgd. Oliebollen zijn ook verkrijgbaar zonder bestellen, bij een van de locaties maar op = op!


www.muziekvereniging hummeloenkeppel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant