Authentieke en gesigneerde vaas van René Lalique: 'Palmes' ontwierp Lalique in 1923. Foto: Lalique Museum Doesburg

Authentieke en gesigneerde vaas van René Lalique: 'Palmes' ontwierp Lalique in 1923. Foto: Lalique Museum Doesburg

Lalique Museum heeft doel bijna bereikt

Algemeen

DOESBURG - De laatste weken van de crowdfundingactie van het Lalique Museum in Doesburg gaan in. De teller staat sinds de laatste oproep op 32.600 euro, wat betekent dat er nog slechts 2.400 nodig is. Doneren kan nog tot en met 20 december.

De crowdfundingsactie voor het behoud van de juwelen van Lalique en Gautrait verloopt voorspoedig. Samen met de eigen bijdrage van 20.000 euro is binnenkort het benodigde totaalbedrag van 55.000 euro bereikt, een prestatie van formaat waaraan veel mensen hebben bijgedragen, waarvoor dank!
Op dinsdag 21 december om 15.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt van de Laliquevaas (en enkele andere cadeaus). De loting wordt via een livestream op Facebook gehouden, waarbij eenieder die minimaal 10 euro heeft gedoneerd én meedoet aan de actie meedingt naar de prijzen.
Voorzitter van het museum Santino Melssen zal de uitreiking voltrekken. Let op: om kans te maken op de prijzen, is het noodzakelijk om uiterlijk 20 december een mail met donatie/betalingsbewijs te sturen naar noreply@laliquemuseum.nl. Geen zorgen voor wie niet op Facebook zit: alle winnaars krijgen een bericht via e-mail.


laliquemuseum.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant