Een kijkje in de Dierenshop Wehl. Foto: PR

Een kijkje in de Dierenshop Wehl. Foto: PR

Tamara Keurentjes opent dierenshop

Algemeen

WEHL - Sinds augustus 2021 is Tamara Keurentjes de trotse eigenaresse van Dierenshop Wehl. Op 1 september opende deze dierenshop haar deuren aan de Grotestraat 14a in Wehl. Loop gerust even binnen om persoonlijk kennis te maken.

Haal al jouw dierbenodigdheden gemakkelijk in het centrum van Wehl. In de gezellige winkel van Tamara Keurentjes is alles te vinden voor de hond, kat, konijn, knaagdier en vogel, maar ook voor de noodzakelijke aquariumbenodigdheden ben je bij de Dierenshop aan het juiste adres. Ook vind je in de winkel voeding en benodigdheden voor pluimvee en buitenvogels, waaronder levende meelwormen.
Tamara woont in Nieuw-Wehl en heeft de opleiding tot paraveterinair afgerond op het Aeres College in Barneveld (voorheen Groenhorst College). “Na mijn opleiding heb ik twintig jaar ervaring opgedaan in een andere dierenspeciaalzaak. Nu is het tijd voor de volgende stap en start ik mijn eigen winkel’”, vertelt zij. “Mijn leven draait dus om dieren. Ook bij mij thuis is het een gezellige beestenboel. Zo heb ik twee katten, twee konijnen en een hamster.”


dierenshopwehl.nl

De nieuwe Dierenshop Wehl van Tamara Keurentjes. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant