Lekker thuis de digitale Lekker Wonen Beurs bezoeken. Foto: PR
Lekker thuis de digitale Lekker Wonen Beurs bezoeken. Foto: PR

Praktische tips tijdens virtuele Lekker Wonen Beurs

Wonen

ACHTERHOEK - Voor de derde keer op rij houden de Rabobank en Agem samen met hun partners Kruiswerk Achterhoek en Liemers, Zlimthuis en diverse gemeenten de Lekker Wonen Beurs. Dit jaar net even iets anders, want op 7 november is de allereerste online editie van de Lekker Wonen Beurs. Gewoon vanuit huis te volgen.

Deelnemers kunnen kiezen uit twaalf inspirerende en informatieve 'webinars': digitale workshops. Daarbij krijgt men volop inspiratie en informatie over slim en duurzaam (ver)bouwen. Wie voor het eerst een huis gaat kopen, de woning wil verduurzamen of wie kennis wil opdoen om de woning toekomstbestendig en slim te maken: voor ieder is er wat wils. Een volledig overzicht van de webinars is te vinden op www.lekkerwonenbeurs.nl/webinars.

Gratis digitale goodiebag
Na afloop van ieder webinar is er gelegenheid om live vragen te stellen aan de presentator(en). Wie heeft deelgenomen aan een van de webinars, ontvangt achteraf een volle digitale goodiebag. Meer informatie is te vinden op de website. Daar is aanmelden ook mogelijk. Deelname is gratis.


www.lekkerwonenbeurs.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid