Eddy Boerman (trainer), Sander Massen, Willem van der Spoel, Annemiek Menkveld en Aniek Luesink (v.l.n.r.) Foto: BBS
Eddy Boerman (trainer), Sander Massen, Willem van der Spoel, Annemiek Menkveld en Aniek Luesink (v.l.n.r.) Foto: BBS

Team BBS1 kampioen in de zevende divisie

Sport

BRONCKHORST - Bronckhorst Badmintont Samen (BBS) kent een mooi competitieseizoen met meerdere teams die kans maken op het kampioenschap in hun klasse. Het eerste team dat zeker is van het kampioenschap is BBS1. Met nog één wedstrijd te gaan is het al duidelijk dat zij niet meer ingehaald kunnen worden. Sander Massen, Willem van der Spoel, Annemiek Menkveld en Aniek Luesink speelden hun wedstrijden in de zevende Divisie afdeling 4. Zij mogen komend seizoen weer uitkomen in de zesde divisie en daar hebben ze zin in.

Reden voor het BBS bestuur om hen tijdens de trainingsavond in het zonnetje te zetten. Voorzitter Hans feliciteerde hen met deze knappe prestatie. Het is een mooi resultaat voor het team maar ook voor de club. Dit was de reden waarom BBS is opgericht: competitie te kunnen spelen op ieders niveau. Dit team zou in de oude situatie niet bestaan en mogelijk de sport elders zijn gaan beoefenen.

Het team is zeer bevlogen en traint elke week samen onder leiding van trainer Eddy Boerman. Na de huldiging bedankten zij Eddy dan ook voor zijn hulp.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant