Najaarsdrive bridgeclub De Kei in Keijenborg. Foto: Johan Hilderink

Najaarsdrive bridgeclub De Kei in Keijenborg. Foto: Johan Hilderink

Najaarsdrive Bridgeclub De Kei competitief en gezellig

Sport

KEIJENBORG - Na een spannende middag vol bridgetalent, werden zaterdag 4 november in Dorpshuis De Horst de winnaars bekendgemaakt. De uitstekende voorbereiding en organisatie door Joke Damveld en de wedstrijd onder leiding van Ruud Bijloo verliep vlekkeloos en bovenal gezellig.

De prijsuitreiking zorgde voor opgetogen gezichten en applaus voor de winnaars. In elke lijn waren drie prijzen te verdelen, de eerste prijzen gingen naar: Roland Meulenberg en Gerben Rossel in de A-lijn, Irene Lichtenberg en Diny Roelofsen in de B-lijn, Tom van Arkel en Henk Boers in de C-lijn, en Agnes Bos en Henk Weerdestein in de D-lijn. Verder waren er prijzen voor het zesde en elfde behaalde resultaat.
Al met al was de najaarsdrive een groot succes, en de 96 deelnemers verdeeld over vier lijnen genoten van een middag vol bridgen, competitie en gezelligheid. Het evenement bewees eens te meer dat bridge een verbindende en uitdagende kaartsport is die mensen van alle leeftijden samenbrengt. Aldus voor herhaling vatbaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid