Quadcrosser Twan Veenink. Foto: Amber de Wilt

Quadcrosser Twan Veenink. Foto: Amber de Wilt

Quadcrossteam Twan Veenink prolongeert kampioenstitel

Sport

ZELHEM - Hij werd kampioen bij de streekwedstrijden en derde bij de Nederlandse Kampioenschap Quadcross. Twan Veenink uit Zelhem wist bij de streekwedstrijden drie van de vier wedstrijden met winst af te sluiten. Zondag 29 oktober zou de laatste wedstrijd in Heerde verreden worden, maar in verband met het slechte weer werd deze wedstrijd gecanceld.

Dit jaar heeft Veenink goede zaken gedaan bij de N.K.-wedstrijden. Daar heeft hij het seizoen afgesloten met een mooie derde podiumplaats. Zijn mooiste resultaat was dit jaar bij de N.K. in Heerde waar hij de wedstrijd wist te winnen. Ook stond hij zijn mannetje bij de N.K.-wedstrijd in Halle op zijn thuisbaan bij de Halmac, daar pakte hij een mooie tweede plaats.
Verder had hij weinig materiele pech, daar bedankt hij zijn monteurs voor. Alleen in Geldermalsen was er een probleempje, maar dankzij Cross Team van Campen kon de wedstrijd toch uitgereden worden om punten te pakken.
Het cross-seizoen is nu ten einde, Twan bedankt ook al zijn sponsors en hoopt volgend seizoen 2024 weer een beroep op hen te kunnen doen. In het nieuwe jaar wacht er weer een nieuwe uitdaging, waar hij al met plezier naar uitkijkt!

Quadcrosser Twan Veenink. Foto: Amber de Wilt

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid