Kinderen van DOG Baak zijn superblij met hun diploma en medaille. Foto: DOG Baak
Kinderen van DOG Baak zijn superblij met hun diploma en medaille. Foto: DOG Baak

Gymnasten DOG Baak en De Sperwer beleven topdag

Sport

HOOG-KEPPEL - De onderbouw-gymnasten van gymverenigingen DOG Baak en De Sperwer beleefden onlangs een geweldige dag tijdens het ‘meetmoment’ in de Hessenhal in Hoog-Keppel. Een meetmoment is in plaats van een wedstrijd en de kinderen kunnen laten zien wat ze allemaal al geleerd hebben de afgelopen tijd. Dit gebeurt op een speelse manier, zo mogen kinderen meerdere malen de oefeningen of onderdelen laten zien. 

Het was gelijk al een genot om te zien hoe trots ze de sporthal instapten in hun stoere wedstrijdkleding. Trainster Suzan van der Stap (DOG Baak): “Heerlijk ongedwongen deden vele jongens en meisjes voor het eerst mee. Wat was het mooi om te zien dat al die enthousiaste jongens en meisjes lieten zien wat ze hadden geleerd.”
De organisatie van DOG Baak en De Sperwer wil alle juryleden, de deelnemers, het publiek en alle vrijwilligers van harte bedanken voor deze geslaagde ochtend. De verenigingen kunnen terugkijken op een geslaagd meetmoment met voor alle kinderen een mooi diploma, medaille en vooral veel blije gezichten.

Trainster Silke (DOG Baak) bekijkt de oefeningen van kinderen van De Sperwer. Foto: DOG Baak

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid