Lenterit voor motoren start bij de Hamove-molen aan de Varsselring. Foto: Liesbeth Spaansen

Lenterit voor motoren start bij de Hamove-molen aan de Varsselring. Foto: Liesbeth Spaansen

Zondag 19 maart Hamove Lenterit voor motoren

Sport

HENGELO - Zondag 19 maart, twee dagen voor de lente op de kalender echt begint, organiseert Hamove touring de jaarlijkse Lenterit voor motoren. De koffie en iets lekkers staat vanaf 9.30 uur klaar aan de Varsselseweg 34 in Hengelo Gld., de Hamove-molen aan de Varsselring!

Na een winterperiode een mooi moment de motor uit zijn ‘winterslaap’ te halen en te genieten van een route van ongeveer 220 kilometer door de Achterhoek. Een ‘speurtocht’ naar de Silo Art, een verzameling beschilderde silo’s door de hele regio elk met een eigen thema. Sommige zie je van verre, andere is soms goed om je heen kijken. Kortom, lekker motorrijden, genieten van de Achterhoek en het voorjaar op snuiven!
De rit is individueel te rijden middels diverse navigatie systemen. Inschrijven vooraf kan via de site. Dan ontvang je het GPX-routebestand uiterlijk zaterdag 18 maart in je email. Natuurlijk kun je ook zondagochtend inschrijven bij Hamove, tevens is er indien gewenst hulp bij het uploaden van de bestanden. Deelname is 8 euro per rijder.


www.hamove.nl/inschrijving-lenterit-touring-2023

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid