Einduitslag en prijsuitreiking van de Bridgetoer. Foto: Thom van Arkel
Einduitslag en prijsuitreiking van de Bridgetoer. Foto: Thom van Arkel

Bridgetoer BC Zelhem als booster

Sport

ZELHEM - Na de afgelopen stille jaren was het tijd voor een gezellige huiskamerdrive, vonden twee fantastisch organiserende dames, een booster voor het clubleven van de Bridgeclub Zelhem.

Bijna alle clubleden deden op zaterdag 12 november mee met de fietstoer vanaf 10.00 uur ’s morgens langs elkaars huiskamers, om daar onder het genot van koffie, drankjes, hapjes en ook nog een lunch - steeds op een ander adres - enkele spellen van de wedstrijd te spelen. Ook het Zorghotel en de Oranjehof stelden spontaan hun ruimte beschikbaar, de laatste tevens voor de einduitslag en prijs(jes)uitreiking. Grote dank aan de vrijwilligers!

Zo konden de leden een heel vrolijke wedstrijd houden en elkaar weer ontmoeten op een heel andere manier dan de normale clubavond bij Jaimy’s op woensdag (waar het overigens ook altijd warm en gezellig is).
De woensdag erna waren ze het er allemaal over eens: bridgeclub Zelhem is er weer helemaal en kan dus nu ook weer nieuwe mensen erbij hebben. Wie het bridgen wil opfrissen, gezellig en zorgeloos wil kaarten volgens alle regels maar zonder zware prestatiedruk, komt eens kijken bij de bridgeclub Zelhem tot en met woensdag 21 december 2022 en daarna vanaf 18e januari  2023. Meer informatie verkrijgbar bij de secretaris van de BC Zelhem: 06-5331 5886 of mail bczelhem@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Zuid