Afbeelding

Avond4daagse Hummelo

Sport

HUMMELO - Na twee jaar mag weer een ‘normale’ Avond4daagse worden georganiseerd. In Hummelo en omgeving mag gewandeld worden. Van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni wordt deze gezellige wandeltocht weer door de Activiteitencommissie van Stichting Dorpshuis de Ruimte georganiseerd. Zet deze data alvast in je agenda en spreek af: welke afstand ga ik lopen en natuurlijk: met wie ga ik dit doen. Je kan kiezen uit wandelroutes van 2,5, 5 en 10 kilometer. De start vindt iedere avond plaats bij Dorpshuis De Ruimte aan de Dorpsstraat 22 in Hummelo.

Inschrijven kan al online via https://www.formdesk.com/kwbn/A4DOI2022_Hummelo. Mocht het online niet lukken, dan kan je je ook op de maandag- of dinsdagavond voor aanvang van de start nog inschrijven. Om lange wachtrijen bij het inschrijven te voorkomen, vraagt de organisatie om gebruik te maken van het online inschrijfformulier.
De start is iedere avond vanaf 18.30 uur bij Dorpshuis de Ruimte. Op vrijdagavond wijkt de starttijd af. De starttijden op vrijdag zijn: 2,5 km: 19.00 uur, 5 km: 18.45 uur en 10 km: 18.30 uur. De lopers worden op vrijdagavond feestelijk ingehaald door Muziekvereniging Hummelo en Keppel. Er zijn vijf loopavonden, dus er kan, zoals gebruikelijk, één avond overgeslagen worden. Maar er zijn ook echte bikkels die vijf avonden lopen. Wie de Avond4daagse uitloopt, krijgt een glimmende medaille, een loopdiploma en natuurlijk tientallen high fives en schouderklopjes! 


dorpshuishummelo.nl 

Facebook:
@DorpshuisDeRuimte

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid