Het stratentoernooi wordt gespeeld op Sportpark Pluimerskamp. Foto: ZZC'20
Het stratentoernooi wordt gespeeld op Sportpark Pluimerskamp. Foto: ZZC'20

Stratentoernooi ZZC’20

Sport

ZELHEM - Zaterdag 11 juni verzorgt voetbalvereniging ZZC’20 het jaarlijkse VGRM stratentoernooi. Na twee jaar van afwezigheid op de kalender vanwege corona is de vereniging blij om dit weer te mogen organiseren. Een dag waarbij het voetbal centraal staat, maar (oude) bekenden weer zien en er een gezellige dag van maken net zo belangrijk zijn. Het evenement begint om 11.00 uur.

Er wordt gespeeld op de helft van een normaal speelveld in zeventallen, waarbij een zeer gevarieerde samenstelling mogelijk is. Die samenstelling kan via de website worden aangegeven, zodat de organisatie er bij de indeling van de poules rekening mee kan houden. Dit jaar is er ook weer de Abraham-klasse voor de echte veteranen. Deze klasse bestaat uit spelers die ouder zijn dan 45 jaar.
Sportpark Pluimerskamp wordt voor deze gelegenheid aangekleed met onder andere een barbecue, een springkussen en een schminkhoek voor de jeugd. Na afloop is er muziek.
Teams kunnen zich tot 22 mei opgeven via de website van ZZC’20. Bij inschrijving moet de samenstelling van het team worden aangegeven, de minimumleeftijd van deelname is zestien jaar. De contactpersonen van de deelnemende teams krijgen enkele dagen voor het toernooi de indeling toegestuurd. De organisatie van het VGRM stratentoernooi kijkt uit naar deze dag en zien de team graag op 11 juni.


www.zzc20.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid