Foto:PR
Foto:PR

Hendriksen Bouw uit Doetinchem zoekt een nieuwe collega. Vakmensen maken het verschil.

Partnerbijdrage

De Achterhoek kent veel goede bouwbedrijven. Hendriksen Bouw, een klein bedrijf met een jong en leuk team dat op een rustige en gezonde manier steeds groter wordt, is er daar één van. Al 12 jaar verzorgt het nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van alles in en om de woning of bedrijfsruimte. Omdat geen project hetzelfde is, wordt maatwerk geleverd dat afgestemd is op ieders wensen en behoeften.

Het Doetinchemse aannemersbedrijf levert kwaliteit door onder meer een bestaande situatie dusdanig te verbouwen waarbij het lijkt alsof het altijd zo geweest is. Daarbij staat ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel. Iedere samenwerking begint met een goed gesprek waarbij adviezen en afspraken goed en duidelijk op papier gezet worden. Door interactie, goed overleg en goed te luisteren wordt het meest optimale resultaat behaald.

Of het nu gaat om complete nieuwbouw, renovatie of het vervangen van een tegelwand of sanitair, Hendriksen Bouw  kan ieder klus klaren. Vooral jaren ’30 woningen en ouder zijn in goede handen van de metselaars, timmerlieden en tegelzetters die met veel plezier en toewijding bij het Doetinchemse bedrijf werken. Daarnaast beschikt het bedrijf over een groot netwerk van vakbekwame specialisten om iedere klant volledig te ontzorgen. Zij zijn de spin in het web bij alle bouw- en verbouwplannen en denken mee over de indeling, bouwstijl en planning.

Milieu en duurzaamheid spelen een grote rol in de huidige tijd. Bij Hendriksen Bouw is dat zeer zeker ook het geval. Er wordt altijd gebouwd met het oog op de toekomst en gebruik gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Denk daarbij aan de productiewijze en de recyclebaarheid daarvan. Bij alle projecten wordt daarover meegedacht met de opdrachtgever. Een duurzame visie kan tenslotte alleen samen bereikt worden.

Dat Hendriksen Bouw voor kwaliteit staat, spreekt voor zich. Er wordt veel tijd en energie gestoken in het offerte stadium zodat niemand voor verrassingen komt te staan. De vanzelfsprekende ‘nazorg’ is vaak niet nodig omdat ernaar gestreefd wordt om de werkzaamheden in één keer goed te doen. De vakmensen werken netjes, zijn altijd bereikbaar en het leveren van kwaliteit is vanzelfsprekend.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:

Metselaar/tegelzetter

Ben jij de gedreven vakman die van een badkamer iets moois kan maken door een vloer te smeren, wanden te stuken en te betegelen? Maar daarnaast ook een aanbouw op kan metselen? Solliciteer dan! 
Als je bij ons komt werken, krijg je een startbonus van 2000 euro netto en een prachtige bus vol gereedschap tot je beschikking.

‘Dit artikel wordt u aangeboden door Hendriksen Bouw

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid