Foto:PR
Foto:PR

Efficiënter werken door middel van urenregistratie

Partnerbijdrage

Urenregistratie wordt door veel mensen gezien als een onbelangrijke taak, die daardoor regelmatig vergeten of uitgesteld wordt. Toch heeft het veel voordelen om je gewerkte uren te registreren. Je kunt je uren bijhouden op basis van projecten en taken van individuen, maar ook afdelingen. Op deze manier krijg een goed overzicht en een kloppende administratie, wat ervoor zorgt dat je efficiënter kunt werken. Wij geven hiervoor vijf redenen. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

Inzicht in tijdsbesteding
Door je uren bij te houden, krijg je inzicht in hoeveel tijd je besteedt aan bepaalde projecten en taken. Het stelt je in staat om te kijken naar welke taken veel tijd in beslag nemen en waar je wellicht tijd kunt besparen. Hierdoor kun je beter plannen en prioriteiten stellen.

Voorkomen van overbelasting
Het bijhouden van je uren zorgt er ook voor dat je een beter beeld hebt van je werkbelasting. Als je veel tijd besteedt aan een bepaalde taak, kun je overbelasting voorkomen door bijvoorbeeld het werk te verdelen over meerdere dagen. Zo voorkom je dat je te veel hooi op je vork neemt en de kwaliteit van je werk achteruitgaat.

Realistische deadlines
Door middel van tijdregistratie krijg je beter inzicht in je tijdsbesteding, waardoor je realistischere deadlines kunt stellen. Je weet hoeveel tijd je nodig hebt voor bepaalde taken en kunt daar je planning op aanpassen. Zo voorkom je dat je deadlines stelt die niet haalbaar zijn en verminder je de stress die daarbij komt kijken.

Productiviteit verhogen
Het bijhouden van je uren kan ook een motivatie zijn om productiever te werken. Je kunt jezelf uitdagen om bepaalde taken binnen een bepaalde tijd af te ronden en zo meer gedaan te krijgen op een dag.

Facturatie
Voor veel zzp’ers is het bijhouden van de uren noodzakelijk voor het factureren van hun werk. Door een gedetailleerd overzicht van je uren bij te houden, voorkom je eventuele discussies over de factuur en kun je sneller betaald worden. Ook voor werkgevers kan het bijhouden van de uren van werknemers belangrijk zijn voor het salaris en de facturatie naar klanten.

Regel jouw urenregistratie bij TimeChimp
Wil je snel een eenvoudig jouw urenregistratie bijhouden? Dan ben je bij TimeChimp aan het juiste adres. Met minimale inspanning krijg je een maximaal overzicht van alle gewerkte uren, van jou en je collega’s. Daarnaast kun je ook eenvoudig ritten, uitgaven en verlof registreren. Dit kun je doen waar en wanneer je wilt. Door middel van digitale urenregistratie heb je altijd een kloppende administratie en hebben jij en je team meer tijd voor het echte werk. 

‘Dit artikel wordt u aangeboden door TimeChimp. Het is niet gemaakt onder de verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant