Foto:PR
Foto:PR

3x redenen om vaker de fiets te pakken

Partnerbijdrage

Misschien fietste je veel toen je jong was, maar heb je jouw fiets verruild voor een auto of brommer toen je jouw rijbewijs kreeg. Als dat het geval is, zou het misschien goed zijn om eens te overwegen om toch weer vaker de fiets te pakken. Wist je dat iemand die zeventig kilo weegt wel 250 calorieën kan verbranden per halfuur fietsen? Als je bijvoorbeeld wilt afvallen, kun je gewoon dagelijks met de fiets naar kantoor gaan. Het is een makkelijke manier om genoeg te bewegen en jou te ondersteunen bij het afvallen. Wist je dat je ook veel gezondheidsgegevens kunt bijhouden op je smartphone? Zorg daarom dat je jouw telefoon extra goed beschermt tijdens het fietsen en kies een geschikt telefoonhoesje. Kijk goed naar het model dat je hebt: heb je bijvoorbeeld Samsung Galaxy S22 covers nodig of moet je op zoek naar iPhone cases?

Fietsen kan heel leuk zijn
Misschien dacht je wel “ik ga nooit meer fietsen” toen je eindelijk je rijbewijs had. Toch valt het misschien wel mee hoe verschrikkelijk fietsen nou echt is. Het kan juist wel heel erg leuk zijn. Als je wel veel wil bewegen, maar niet zo graag naar de sportschool toe gaat kan de fiets pakken een goede oplossing zijn. Als je graag meer van het land wil zien, kun je een telefoonhouder fiets aanschaffen. Als je hier je telefoon inzet, kun je Google Maps aanzetten en dan weet je zeker dat je niet verdwaald raakt, zelfs niet in onbekende gebieden. 

Bespaar veel onnodige kosten
Alles is duur, autorijden is daar geen uitzondering op. Misschien heb je het niet door, maar een ritje met de auto kan best wel gemakkelijk oplopen in de kosten. Denk bijvoorbeeld aan het geld wat je moet spenderen aan de brandstof en het geld dat je betaalt voor de parkeerplek. Juist daarom kan een fiets best wel goedkoop zijn. Je kunt bijvoorbeeld met jezelf afspreken om alleen de auto te pakken wanneer het echt nodig is. Als je dit een grote stap vindt kun je altijd nog kiezen om te investeren in een elektrische fiets. Hoewel je dan een keer wat meer geld neerlegt, gaat het je in de toekomst veel geld besparen. Je kunt jaarlijks wel €1540 euro besparen als je vaker de fiets meeneemt.

kunt bijvoorbeeld met jezelf afspreken om alleen de auto te pakken wanneer het echt nodig is. Als je dit een grote stap vindt kun je altijd nog kiezen om te investeren in een elektrische fiets. Hoewel je dan een keer wat meer geld neerlegt, gaat het je in de toekomst veel geld besparen. Je kunt jaarlijks wel €1540 euro besparen als je vaker de fiets meeneemt. Je kunt bijvoorbeeld met jezelf afspreken om alleen de auto te pakken wanneer het echt nodig is. Als je dit een grote stap vindt kun je altijd nog kiezen om te investeren in een elektrische fiets. Hoewel je dan een keer wat meer geld neerlegt, gaat het je in de toekomst veel geld besparen. Je kunt jaarlijks wel €1540 euro besparen als je vaker de fiets meeneemt.

‘Dit artikel wordt u aangeboden door smartphonehoesjes.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid