De best verdienende beroepen in de toekomst

  Partnerbijdrage

Met deze beroepen verdien je in de toekomst het meest
Zoek je een vacature in Tilburg en wil je graag weten wat de best verdienende beroepen in de toekomst zijn? De arbeidsmarkt verandert continu. Hierdoor zullen er banen verdwijnen, maar gelukkig komen er ook weer nieuwe banen voor in de plaats. Welke banen zijn nou echt toekomstbestendig en leveren een mooi salaris op? Je leest het in dit artikel.

Data Scientist
Data wordt door steeds meer bedrijven ingezet voor het nemen van beslissingen en om klanten een betere gebruikerservaring te kunnen bieden. De mogelijkheden voor het verzamelen, analyseren en opslaan van data zullen steeds meer toenemen, wat betekent dat ook data scientist steeds vaker nodig zullen zijn. Een data scientist structureert en analyseert data om vervolgens te bekijken of er sprake is van een patroon en of hier iets uit te herleiden valt. Zie je het wel zitten om aan de slag te gaan als data scientist? Bekijk dan eens de verschillende vacatures bij werkzoeken.nl.

Digital Marketeer
Digital marketeers leggen de verbinding tussen producten en de klanten hiervan. Dit beroep is zeer creatief, waarbij het van belang is innovatief te denken. Dit beroep zal dan ook niet snel worden geautomatiseerd. Heb je verstand van nieuwe media, dan zal er in de toekomst genoeg werk voor je zijn. Zo is de verwachting dat het gebruik van Instagram de komende jaren fors toe zal nemen. Veel bedrijven zoeken dan ook naar experts die weten hoe ze via deze nieuwe media hun klanten kunnen bereiken.

Robot Programmeur
In de toekomst zullen er steeds meer robots te zien zijn. Deze worden niet alleen sneller, maar ook goedkoper en betrouwbaarder. Ze zullen veelvuldig worden ingezet in de industrie, waardoor sommige banen niet meer door mensen zullen worden uitgevoerd. Ga je aan de slag als robot programmeur, dan stel je robots in. Ook bepaal je hoe een robot de werkzaamheden uitvoert en programmeer je de functies van de werkzaamheden in.

Cybersecurity expert
We brengen ons leven steeds meer online door, maar dit doen we niet zonder gevaren. Zo is er veel sprake van cybercriminaliteit en worden we hier steeds kwetsbaarder voor. De cybercriminaliteit wordt steeds geavanceerder, waardoor er ook steeds meer vraag zal ontstaan naar cybersecurity experts.

Weet jij al welke baan van de toekomst jou het meeste aanspreekt? Bekijk dan eens of het mogelijk is om hier nu al de eerste stappen in te zetten.

Dit artikel wordt u aangeboden door werkzoeken.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.
Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden