Foto: PR

Zo verras je je werknemers in tijden van corona

  Partnerbijdrage

Gelukkig gaan we met de aangekondigde versoepelingen weer een beetje de goede kant op, maar je werknemers hebben toch een erg bijzonder jaar achter de rug. Veel thuiswerken en andere onzekerheden door corona hebben het tot een aparte en zware tijd gemaakt. Wil jij daarom je personeel eens extra in het zonnetje zetten? In dit artikel lees je een aantal mogelijkheden om je personeel te verrassen!

Stel een vakantiepakket samen

Veel van je werknemers zullen binnenkort vakantie hebben, daarom is het leuk om hierop in te spelen wanneer je ze wil verrassen. Stel daarom een leuk vakantiepakket samen zodat ze hun vakantie goed kunnen beginnen. Laat dan weekendtassen bedrukken met het logo van het bedrijf of met de namen van je werknemers om daar vervolgens de items in te doen. Zorg daarnaast voor waterflessen of doppers met logo, badhanddoeken, zonnebrandcrème, slippers en zonnebrillen om het vakantiepakket helemaal af te maken.

Organiseer een personeelsuitje

Je hoeft natuurlijk niet iets te geven aan het personeel. Je kunt ze ook verrassen door gezamenlijk iets leuks te gaan doen. Door de versoepelingen zijn er weer meer mogelijkheden op dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan een escape room, een rondvaart met een boot of oriënteer je op teambuildingactiviteiten. Mocht je personeel nog geen goed gevoel hebben bij dit soort activiteiten, dan kun je ook altijd een gezellige barbecue organiseren; dan is het makkelijker om je aan de anderhalve meter afstand te houden. Het leuke aan een personeelsbarbecue is dat je na dat bijzondere jaar echt even de tijd hebt om goede gesprekken met elkaar te voeren!

Cadeau aan huis

Wonen je werknemers allemaal wat verder weg of werken veel mensen nog thuis? Dan is het een goed idee om je werknemers te verrassen met een cadeau dat thuis wordt bezorgd. Hiervoor kun je speciale brievenbus cadeaus laten maken. Dit zijn leuke customized giftboxen die makkelijk door de brievenbus passen. Je hebt ze in veel verschillende thema’s, dus je kunt iets uitkiezen wat goed bij je werknemers in de smaak zal vallen. Denk bijvoorbeeld aan een brievenbus cadeau met het thema ‘outdoor’, ‘strand’, ‘thuiswerken’ of ‘barbecue’. Kies je voor een thuiswerk-box dan zul je hier onder andere een gepersonaliseerde pen, USB-stick, powerbank of schrift in vinden. Super handig dus!

Ga voor een voucher

Heeft jouw onderneming erg veel verschillende werknemers in dienst en vind je het moeilijk om iets te vinden wat leuk is voor iedereen? Dan kun je er ook voor kiezen om je personeel te verrassen met een leuke cadeaubon of voucher. Je kunt bijvoorbeeld voor VVV-bonnen kiezen of voor een bon van Bol.com. Of het is misschien leuk om ze een cadeaubon van een goed restaurant te geven, aangezien je personeel een lange tijd niet uit eten heeft kunnen gaan. Opties genoeg dus!

Dit artikel wordt u aangeboden door Maxilia.nl  Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden