De intocht van de wandel5daagse van Madelief. Foto: Ruth Melgers
De intocht van de wandel5daagse van Madelief. Foto: Ruth Melgers

Wandel5daagse KDV Madelief

Onderwijs

ZELHEM - In de week van 4 tot en met 8 juli heeft Kinderdagverblijf Madelief gevestigd aan de Hummeloseweg in Zelhem, de jaarlijkse wandel5daagse gelopen als afsluiting van het thema Verkeer. Elke dag trokken de kinderen erop uit om in de buurt te wandelen en waar mogelijk even te spelen.

Zelfs de éénjarigen konden mee in de Kiddybus! Onderweg kwamen de wandelaars van alles tegen: fietsers, auto’s, vrachtwagens, een leswagen, taxi, maar ook caravans en een camper die bij huis stond. De weergoden waren hen zeer gunstig gezind met alleen op donderdag wat regen, maar ja, soms is dat zo en bovendien hadden ze parapluutjes mee.

Alle peuters mochten meelopen met het evenement, ook op de dagen waarop officieel geen gebruik wordt gemaakt van de opvang. Onder begeleiding waren dus alle kinderen welkom. Vrijdag vierden ze met hulp van de oudercommissie de intocht. Het was een gezellig samenzijn van ouders, grootouders en verdere familieleden. De kinderen werden verwend met een echte medaille en bellenblaas én voor iedereen waren er gezonde hapjes en drankjes. Deelnemers kijken terug op een zeer geslaagde week.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid