De koorleden van 2gether. Foto: Inge Wissink

De koorleden van 2gether. Foto: Inge Wissink

2gether viert jubileum met groot projectkoor

Muziek

BRONCKHORST - Op zondag 19 november 2023 viert 2gether haar 10-jarig jubileum met een optreden door een projectkoor. Na een oproep voor leden voor het projectkoor meldden zich zoveel zangers en zangeressen aan, dat het koor in aantal meer dan verdubbeld is! De grote groep vocalisten heeft in de afgelopen vier weken moderne en popliederen in de Nederlandse en Engelse taal ingestudeerd onder de bezielende leiding van Marcus Janssen. Het koor wordt muzikaal begeleid op elektrische piano en drums. Op 19 november brengt het projectkoor deze liederen, afgewisseld met teksten en gedichten, ten gehore om de luisteraars te ontroeren. Aanvang om 10.00 uur in de kerk van Keijenborg.

2gether
2gether is in 2013 ontstaan door het samengaan van de jongerenkoren Rejoice uit Keijenborg en Vocal Motion uit Steenderen. Nog steeds zingt een groep van mannen en vrouwen in de middenleeftijden (de leden zijn niet piepjong en ook niet stokoud) afkomstig uit de gemeente Bronckhorst met veel plezier. Met de liederen willen de koorleden anderen inspireren. Zij willen de boodschap van het lied overbrengen op de luisteraar zodat deze geraakt wordt. 2gether heeft een breed repertoire van moderne en popliederen, denk aan Schouder aan schouder van Guus Meeuwis en Marco Borsato, Hallelujah van Leonard Cohen of So strong van Labi Siffre.

‘Projectkoor 2gether in concert’
Na de repetities van de afgelopen weken staat het projectkoor te popelen om het resultaat te laten horen. Het projectkoor van 2gether nodigt je van harte uit voor deze verrassende viering van het 10-jarig jubileum. De toegang is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid