Jubilarissen Bart Kaput (l.) en Johan Roenhorst. Foto: Gerrit Wesselink
Jubilarissen Bart Kaput (l.) en Johan Roenhorst. Foto: Gerrit Wesselink Picasa

Bart Kaput en Johan Roenhorst jubileren bij Harmonie Prinses Juliana

Muziek

ZELHEM - Jubilarissen, een nieuwe website en popcorn bij het najaarsconcert van Harmonie Prinses Juliana bij het najaarsconcert op zaterdag 4 november van Chr. Harmonie Prinses Juliana. Het thema van het in Cultureelcentrum de Brink in Zelhem gehouden concert had als thema: Juliana wants to be a moviestar. Het publiek kwam binnen over de rode loper en er was popcorn voor iedereen. Zo waande iedereen zich in een bioscooptheater.

De harmonie liet verschillende stukken filmmuziek horen, bijvoorbeeld Games of thrones en James Bond, maar er werd ook geswingd op een medley van Grease. De slagwerkgroep Concordia was uitgenodigd en ook zij lieten verschillende nummers horen die terugkomen in films.

Daarnaast waren er nog meer feestelijkheden tijdens dit concert. Zo werd trombonist Bart Kaput gehuldigd voor zijn 40-jarig jubileum als muzikant. Hij ontving hiervoor een oorkonde en een vergulde speld. Ook werd Johan Roenhorst gehuldigd voor maar liefst 70 jaar muzikant, hij ontving hiervoor een oorkonde en een vergulde speld met drie zirkonia’s er in. Johan is daarmee ook het langst zittende lid in het orkest van Harmonie Prinses Juliana. Hij is te horen op de euphonium.

Verder werd tijdens dit concert bekend gemaakt dat de website van de vereniging in een nieuw jasje is gestoken. Kortom, een volle gezellige en geslaagde avond.


www.prinsesjuliana.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid