Uitverkochte Remigiuskerk in Hengelo waar Crescendo een concert gaf met medewerking van Mathanja Kornelissen en Rutger de Vries. Foto: E. Jolink

Uitverkochte Remigiuskerk in Hengelo waar Crescendo een concert gaf met medewerking van Mathanja Kornelissen en Rutger de Vries. Foto: E. Jolink

Crescendo vult de Remigiuskerk in Hengelo met zang

Muziek

HENGELO - Een zeer geslaagd concert was het, zaterdag 25 maart in de Remigiuskerk in Hengelo. Crescendo speelde voor een uitverkochte zaal en maakte indruk met de zang van Mathanja Kornelissen en Rutger de Vries. “Het orkest heeft zichzelf overtroffen”, zei Rutger na afloop. “We hebben er heel erg van genoten.”

Ook voorzitter Karin sprak vol lof over het concert: “Ik ben trots op wat we neer hebben gezet, zoveel toeschouwers die allemaal genoten hebben, net als de muzikanten.”
Bijzonder was ook de bijdrage van het zogenaamde instaporkest: de meesten speelden voor het eerst op een concert, maar het klonk geweldig en maakte indruk bij het publiek.

Dinsdagavond 28 maart is er van 18.15 tot 19.15 uur een open repetitie van het instap orkest van Crescendo in Ons Huis, met name bedoeld voor jonge kinderen die kennis willen maken met muziek: spelen met muziek en zelf instrumenten maken.

Mathanja en Rutger spraken ook lovend over de sfeer in het orkest, de mentaliteit, hoe de samenwerking is, de ontspannen manier van doen. Beide zangers waren blij met de vele enthousiaste reacties die ze van mensen uit het publiek ontvingen. Mooie blije gezichten, dankbaar publiek, “daar doe je het voor.” 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Zuid