Bij het snuffelen lukt het vaak wel om net dat ene boek uit die reeks te vinden. Foto: Euterpe
Bij het snuffelen lukt het vaak wel om net dat ene boek uit die reeks te vinden. Foto: Euterpe

Rommelmarktwinkel Euterpe in Halle in voorjaarssfeer

Muziek

HALLE - Op zaterdag 4 maart is de rommelmarktwinkel van muziekvereniging Euterpe weer open. De vele vrijwilligers zijn de afgelopen periode druk geweest om de winkel weer mooi in te richten. Het voorjaar komt er weer aan, daarom is het pand aan de Dorpsstraat 72 deze keer helemaal in voorjaarssferen aangekleed. De winkel is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Zo is er decoratie te koop voor de aankomende Paastijd. Maar ook mooie bloempotten en vazen. In de winkel zijn verder vele boeken, lp’s, cd’s, dvd’s te vinden. Daarnaast is er serviesgoed, speelgoed, puzzels, spullen voor de tuin, klein elektra, lampen en veel curiosa. Op de bovenverdieping van de winkel is er ook nog een groot assortiment van kleding en schoenen.
Het hergebruiken van goede tweedehands spullen is duurzaam, maar daarnaast ook nog eens heel erg leuk. Bij het snuffelen tussen alle mooie spullen lukt het vaak wel om net dat ene boek uit die reeks te vinden, of een schoteltje dat hoort bij een oud servies.

Spullen inleveren
Heeft men zelf nog bruikbare spullen of kleding voor de rommelmarkt, dan kunnen deze iedere maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur worden ingeleverd aan de Halle Nijmanweg 40. Indien iemand niet in staat is om ze zelf te brengen, dan kunnen ze ook worden opgehaald door contact op te nemen met Han Lankhof of Gerrit Legters via telefoon 06-20835446.

De vereniging vraagt vriendelijk om de auto te parkeren op de beschikbare plekken in het dorp, en niet op de stoep.


www.euterpehalle.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid