De organisatie van Muziek Lokaal is aangevuld met een aantal nieuwe gezichten. Foto: Anja Heusinkveld
De organisatie van Muziek Lokaal is aangevuld met een aantal nieuwe gezichten. Foto: Anja Heusinkveld

Muziek Lokaal Halle Heide

Muziek

Muziek Lokaal Halle Heide

HALLE HEIDE - Het Heidehuus had voor de coronaperiode in de donkere dagen van het jaar een Muziek Lokaal. Dit is ontstaan door de dag van de Achterhoekse Popmuziek. Vele bandjes, bekend en onbekend hebben in die donkere winterdagen licht en gezelligheid gebracht in Halle-Heide. Het was twee jaar stil in het Heidehuus, maar vanaf december wordt er een nieuw seizoen Muziek Lokaal aangetrapt. Het lokaal is geopend vanaf 20.00 uur.

Er komt heel wat bij kijken om een avond goed te laten verlopen; de opbouw van podium, geluid, licht, een band en natuurlijk bezoekers. De organisatie hoopt dat mensen het Muziek Lokaal net als voorheen weer gaan vinden en komen genieten van een avond goede muziek.
De organisatie is aangevuld met een aantal nieuwe gezichten, samen gaan ze aan de slag om er weer gezellig bezochte avonden van te maken.

De aftrap is deze keer voor de jeugd. Op vrijdag 9 december is er voor de jeugd van twaalf tot zestien jaar een ‘jeugddisco’ van 20.00 tot 0.00 uur. Er is muziek van DJ. Dick die met zijn disco ‘Niet Goed Wel Hard’ de jeugd een leuke avond wil bezorgen. De organisatie hoopt dat ook de jeugd uit omliggende dorpen de weg naar het Heidehuus in Halle zal vinden.
De organisatie voelt zich verantwoordelijk voor de jeugd en daarom zal er de gehele avond toezicht zijn. Alcohol of alcoholvrij bier wordt niet geschonken, en roken en drugs zijn uit den boze. Eenmaal binnen is het de bedoeling dat de jeugd ook binnen blijft en niet buiten op het plein of in de buurt gaat rondhangen. De organisatie hoopt dat er animo is onder de jeugd zodat dit in de toekomst herhaald kan worden.

Op vrijdag 27 januari en vrijdag 10 maart 2023 is er een Muziek Lokaal met een optreden van een band. Houd deze datum vast vrij.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant