Høken in Toldiek. Foto: Henk Huurnink
Høken in Toldiek. Foto: Henk Huurnink

Høken, hakken, hossen.... in Toldiek!

Muziek

TOLDIJK - Nieuwe vrijwilligers, nieuwe energie, nieuwe line-up! Happy Høken, een korte samenvatting van het programma van de vrijdagavond 24 juni van Høken in Toldiek bij Flophouse. Op 26 juni is het koffieconcert. Wat is dat dan? Happy Høken...

Nou, men neme een goeie dosis feestmuziek of meezingers (afhankelijk van de stemming), men mengt daar een goeie eetlepel dikke beats doorheen, men laat dat even rijzen, om het daarna in razend tempo aan de kook te brengen met een snufje happy hardcore of hiphop! Van Abba tot Angerfist en van Normaal tot Bryan Adams. Gedeeld recept van PimPamPompen en headliner Beatcrooks! Kortom: voetjes van de vloer, feest maken! 

De Høker die niks moet hebben van hossen en hakken, kan z’n heil zoeken in t normaalcafé en bij de Jovink tributeband STOER. DJ Roan doet nog even een uitstapje naar een fout uurtje. Want Satisfexy heeft iedereen goed opgewarmd!

Het koffieconcert op zondag gaat volgens het aloude recept, want aan grootmoeders recept mag je tenslotte niet te veel sleutelen. Op tijd, doch kalm aan beginnen, bakkie koffie, bandje, biertje. In chronologische volgorde: vrolijke blazers; Boh Foi Toch; Mother Mercury (Queen tribute); Kenny Den (Jazeker!); om vervolgens af te sluiten op de biertafels en te ‘Høken met de Heinoos!’

Voor de kinderen is er gratis toegang tot de zweefmolen. Verder is er schmink; een dansworkshop; broodjes bakken; en kun je onder andere je eigen ranja leren tappen! Ook geven De Heinoos speciaal voor alle kinderen nog even een showtje weg. Als kinderen het goed hebben, hebben de papa’s en mama’s dat ook!

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid