Euterpe tijdens het concert voor de Vrijheid van 7 mei 2022. Foto: Rob Verkerke
Euterpe tijdens het concert voor de Vrijheid van 7 mei 2022. Foto: Rob Verkerke

Muziek op het plein door Euterpe

Muziek

HALLE - Op zaterdag 18 juni houdt muziekvereniging Euterpe weer haar jaarlijkse zomeravondconcert. Dit vindt vanaf 19.30 uur plaats op het plein bij Eterij de Woage in Halle.

Na een rustige periode met vooral veel afgelaste evenementen is de vereniging nu weer helemaal terug van weggeweest. De leden van fanfare en slagwerkgroep zijn enthousiast aan het repeteren voor alweer het derde concert in een periode van slechts twee maanden. Het belooft een zomerse avond te worden met lichte muziek van bijvoorbeeld Ed Sheeran en Teach-In. De fanfare en slagwerkgroep spelen samen ook nog een verrassende compositie van de muziek uit de welbekende televisieserie Pippi Langkous. 

Het concert is in de vorm van een vrije inloop: genieten van de muziek met een hapje of een drankje op het terras tijdens de tussenstop van bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht. Het muziekprogramma begint om 19.30 uur. Bij slecht weer wordt een eventuele afgelasting bekendgemaakt via de website en de Facebookpagina van Euterpe Halle.


www.euterpehalle.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid