De drie jubilarissen ontvingen een insigne namens de muziekbond KNMO en tevens een onderscheiding. Foto: Euterpe
De drie jubilarissen ontvingen een insigne namens de muziekbond KNMO en tevens een onderscheiding. Foto: Euterpe

Euterpe huldigt drie jubilarissen

Muziek

HALLE - Tijdens het voorjaarsconcert van Euterpe heeft de muziekvereniging uit Halle drie jubilarissen gehuldigd. Deze muzikanten behaalden de volgende mijlpalen: Jan Maalderink en Annie Basters werden gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap en Ineke Schieven voor maar liefst vijftig jaar.

De jubilarissen werden in het zonnetje gezet en heel hartelijk bedankt voor hun inzet voor de vereniging. Jan Maalderink is, naast zijn lidmaatschap, ook jarenlang actief geweest als penningmeester voor de vereniging. Hij heeft zich ingezet tijdens het jubileumjaar in 2012 en is nog steeds iemand bij wie het bestuur graag even advies komt vragen. Ook zijn vrouw Gerrie is erg actief voor de vereniging als lid van de adviescommissie. Annie Basters is de huidige penningmeester van de vereniging. Naast haar baan, gezin en functie bij de Kerk blijft ze nog steeds actief voor Euterpe.
Ineke Schieven werd bedankt voor maar liefst vijftig jaar lidmaatschap. Ineke begon als klein meisje met bugel spelen bij Euterpe. Tussendoor maakte ze even een uitstapje naar buurvereniging Concordia uit Varsseveld, maar later kwam ze toch weer terug bij Euterpe.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid