Kerstbomen in alle soorten en maten zijn op de kwekerij te vinden. Foto: PR ZZC'20

Kerstbomen in alle soorten en maten zijn op de kwekerij te vinden. Foto: PR ZZC'20

ZZC’20 maakt zich op voor de kerst(actie)

Maatschappij

ZELHEM - De voorbereidingen voor de kerstactie van voetbalvereniging ZZC´20 zijn alweer volop aan de gang. Hierbij hebben mensen de mogelijkheid om kerstbomen, kerstbakjes, ijstaarten, kerststukjes of kerststerren te bestellen. De inkomsten komen ten goede aan de jeugdafdeling van ZZC’20.

In de week van 18 tot 25 november worden de bestelformulieren die bij het Contact zaten opgehaald door de jeugdleden van ZZC´20. Bestelformulieren zijn ook te krijgen bij sportpark Pluimerskamp aan de Halseweg. Via de webshop op de site van de vereniging bestellen kan ook, of door te mailen naar webshop@zzc20.nl.
De laatste jaren bezoeken steeds meer gezinnen de sfeervolle kwekerij aan de Meeneweg om een kerstboom uit te zoeken, die een week later gratis aan huis wordt gebracht. Ook de kerstbakjes, kerststerren en kerststukken worden gratis thuisbezorgd op 9 december.
Op zaterdag 2 december is de kwekerij van 9 tot 15 uur open om kerstbomen uit te zoeken of er meteen al een mee te nemen en op woensdag 6 december van 13 tot 16 uur voor kerstbomen. Vervolgens nog op zaterdag 9 december van 9 tot 15 uur voor kerstbomen en kerstbakjes/kerststukken die naar wens kunnen worden gemaakt op de kwekerij. Voor ijstaarten, kerstbakjes en kerststerren kan men deze dag terecht bij sportpark Pluimerskamp.
Op zaterdag 16 december is de kwekerij van 9 tot 16 uur nog open voor kerstbomen en op zondag 17 december kan men van 12 tot 16.30 uur de kerstmarkt in Zelhem bezoeken.


www.zzc20.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid