Kerstengel presentje. Foto: Present Bronckhorst
Kerstengel presentje. Foto: Present Bronckhorst

Geef iemand aandacht als Kerstengel

Maatschappij

BRONCKHORST - Present Bronckhorst organiseert van 3 november tot 24 december opnieuw ‘Kerstengel Bronckhorst’! Een mooie manier om in de donkere periode vóór kerst een lichtpuntje te zijn voor iemand die het nodig heeft. Lijkt het jou leuk om een Kerstengel voor iemand te zijn, door op je eigen manier en wanneer jij tijd hebt een beetje aandacht te geven aan een ander?

In de vier weken voorafgaand aan kerst breng je als ‘Kerstengel’ in totaal vier keer een presentje bij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Dit kan anoniem maar hoeft niet. Het gaat om een klein gebaar of presentje. Bijvoorbeeld door een kaartje te sturen, een verrassing aan de deur te hangen of wat lekkers te bakken. Het gaat om het gebaar en zeker niet om de hoeveelheid of dure dingen.
Geef iemand aandacht als Kerstengel: ouderen, jongeren, kinderen, ziek en gezond, eigenlijk komt gewoon iedereen die wat extra aandacht verdient in aanmerking als ontvanger van Kerstengel-presentjes.

Je kunt ook iemand aanmelden die je een Kerstengel gunt. Ken jij iemand die net iemand verloren heeft, of die iedere week weer moet rekenen of het nog kan met de boodschappen? Ken jij iemand die door ziekte wel wat extra aandacht kan gebruiken, of die eenzaam of veel alleen is? Of meld iemand in je buurt die gewoon een lichtpuntje verdient aan zodat een ‘Kerstengel’ vier keer dat lichtpuntje kan zijn in de maand december.

Lijkt het jou leuk om iemand anders te verrassen als Kerstengel of ken je iemand die je een Kerstengel gunt, meld je dan nu aan via presentbronckhorst.nl. Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Hilde Colenbrander of Ina Rozema via mail.


kerstengel@presentbronckhorst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid