Kleine meubels en nieuwe spullen bij Euterpe. Foto: PR
Kleine meubels en nieuwe spullen bij Euterpe. Foto: PR

Kleine meubels en nieuwe spullen bij Euterpe

Maatschappij

HALLE - Op zaterdag 4 november opent de rommelmarkt winkel van muziekvereniging Euterpe opnieuw haar deuren. Het pand aan de Dorpsstraat 72 wordt deze maand uitgebreid met een tent voor de winkel, zodat er extra ruimte is voor de verkoop van kleine meubels en kunstkerstbomen. Op deze manier blijft er in de winkel zelf genoeg ruimte voor alle andere mooie spullen. De winkel is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. 

De vrijwilligers van Euterpe zijn druk in de weer geweest om de ingebrachte spullen uit te zoeken en te sorteren en de winkel weer mooi in te richten. Er is antiek en curiosa, serviesgoed, boeken, lp’s, kleding, klein gereedschap en leuke hebbedingetjes. En deze maand staan er ook kerstartikelen en speelgoed in de winkel. De vereniging vraagt vriendelijk om de auto te parkeren op de beschikbare plekken in het dorp, en niet op de stoep.

Spullen inleveren
Heeft men zelf nog bruikbare, schone spullen of kleding voor de rommelmarkt, dan kunnen deze iedere maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur worden ingeleverd aan de Halle Nijmanweg 40. Indien iemand niet in staat is om ze zelf te brengen, dan kunnen ze ook worden opgehaald door contact op te nemen met Han Lankhof of Gerrit Legters via telefoon 06-20835446.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid