Sandra Vanreys. Foto: Ronny Elschot
Sandra Vanreys. Foto: Ronny Elschot

Vrouwen van Nu Halle starten seizoen met Sandra Vanreys

Maatschappij

HALLE - Nadat de afdeling Halle van Vrouwen van Nu het seizoen 2023/2024 opende met haar kraam en terras op de Halse Dag op 3 september starten ze op donderdag 21 september weer met de maandelijkse afdelingsavonden. Het wordt een spetterend begin, waar iedereen, dus ook niet-leden, welkom is.

Het wordt een muzikale, vrolijke, gezellige avond met Sandra Vanreys, een toonaangevende countryzangeres uit Aalten. Ze heeft ruim 35 jaar bühne ervaring op binnen- en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid en een sympathieke uitstraling. Ze heeft de capaciteit om elk publiek voor zich te winnen. Dit maakt Sandra Vanreys tot een zangeres van formaat. In Amerika schitterde zij voor 42 miljoen kijkers (!) in de live uitgezonden TV-show Nashville Now. Als er in de Achterhoek ook nog een trein naar je vernoemd wordt, dan kun je gerust concluderen dat het goed gaat met Sandra Vanreys. Kortom een avond die je niet wilt missen.
Behalve de maandelijkse afdelingsavonden kun je bij Vrouwen van Nu ook terecht als je interesse hebt in tuinieren, lezen, handwerken enzovoorts. Informatie hierover is verkrijgbaar op de afdelingsavond op donderdag 21 september in zaal Nijhof aan de Dorpsstraat in Halle. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Het optreden begint om 19.45 uur. De entree bedraagt 10 euro, dit is inclusief een kopje koffie/thee en een drankje.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid