Oud-commandant landstrijdkrachten Mart de Kruif. Foto: Liesbeth Spaansen

Oud-commandant landstrijdkrachten Mart de Kruif. Foto: Liesbeth Spaansen

Mart de Kruif gast bij open avond Vrouwen van Nu

Maatschappij

HUMMELO - Dinsdag 16 mei zal oud-commandant van de Landstrijdkrachten Mart de Kruif een lezing houden over de ontwikkelingen van de oorlog in Oekraïne en de gevolgen hiervan voor de wereld. De avond wordt georganiseerd door Vrouwen van Nu (VvN) afdeling Hummelo, Keppel en Drempt in de Gouden Karper in Hummelo. Aanvang 19.45 uur.

Mart de Kruif, inwoner van de gemeente Bronckhorst en oud-commandant van de Landstrijdkrachten bespreekt de ontwikkelingen van de oorlog in Oekraïne. Dit doet hij veelvuldig op radio en tv en ook via een podcast ‘Veldheren’. Tijdens de lezing doet hij uitgebreid verslag over de huidige situatie in Oekraïne, en de gevolgen hiervan voor de hele wereld. Het belooft een boeiende avond te worden!
Het jaarprogramma van VvN, Hummelo, Keppel en Drempt biedt een tiental avonden met de meest gevarieerde thema’s. Binnen de afdeling zijn er ook een aantal interessegroepen zoals een leeskring, culturele kring, tuinclub, handwerkclub en twee kookclubs.
Deze open avond is voor iedereen toegankelijk. Dames kunnen vrijblijvend kennis maken met de VvN en heren zijn als gast ook welkom. De entreeprijs inclusief koffie en pauzedrankje bedraagt 5 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden. Kijk voor informatie op de website of bel voorzitter Aldy Ploeger, 06-3060 9131.


www.vrouwenvannu.nl/hummelokeppeldrempt 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant